Organizatorii îşi propun:

- Să aducă JOCUL, ARTA și BUCURIA în studiul chimiei.

- Să comunice publicului larg VALOAREA CHIMIEI între știintele fundamentale şi să sublinieze rolul esenţial al chimiştilor și al chimiei în abordarea provocărilor epocii curente.

- Să dezvolte RELAŢII DE COLABORARE între universităţi, licee, şcoli, institute de cercetare, laboratoare, mediul de afaceri și industrie.

Ne va onora prezenţa Dumneavoastră în calitate de vizitator, voluntar sau sponsor şi vă mulţumim anticipat pentru considerația acordată demersului nostru în promovarea chimiei.

Festivalul este organizat de American Chemical Society (ACS) Romanian Chapter și Institutul de Chimie Macromoleculară Petru Poni, în colaborare cu Societatea de Chimie din România, și partenerii Primăria Municipiului Iași, Facultatea de Chimie și Facultatea de Fizică din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu” din cadrul Universității ”Gheorghe Asachi”, Grădina Botanică ”Anastasie Fătu” Iași, Universitatea de Științele Vieții din Iași, Asociația Bucurie și Speranță, Doamna de Științe, STEM Club Iași, CHEMICAL COMPANY S.A.

Mulțumim sponsorilor care cu generozitate pot oferi rechizite, bomboane, apă, pentru a fi oferite grupurilor de copii care participă la festival și cărora le putem oferi spațiu publicitar în cadrul Festivalului.

               Vă așteptăm!

INVITAȚIE

Festivalul de Chimie 2023

“Pare magie, dar este chimie”

Made by Marius-Mihai ZAHARIA, zaharia.marius@icmpp.ro